Adres
Zandweg 15AB
5683 CK, Best
Openingstijden
Ma t/m Vrij: 10:00 - 18:00
PowerBase Fitness & CSM Fysiotherapie

Samenwerking met PowerBase Fitness

In dit bericht wil ik even kort wat vertellen over de geschiedenis van CSM Fysiotherapie en de samenwerking met PowerBase Fitness.

Geschiedenis

Inmiddels ben ik al enkele jaren de vaste fysiotherapeut bij PowerBase Fitness. En middels dit bericht zal ik mijzelf even “kort” voorstellen. Voordat ik mijn eigen praktijk CSM Fysiotherapie heb opgericht heb ik jarenlange ervaring opgedaan in diverse praktijken in de omgeving Eindhoven. Al snel kwam ik erachter dat ik een “unieke” kijk heb op het behandelen van diverse klachtenbeelden, dit komt met name voort vanuit mijn grote hobby, namelijk de krachtsport.

Tijdens mijn jeugd ben ik altijd bezig geweest met sport zoals fitness, boksen en judo. Uiteindelijk ben ik op mijn 27ebegonnen met serieuze krachttraining samen met een aantal vrienden. Wij hebben toen samen geld bij elkaar gelegd en zo diverse trainingsmaterialen bij elkaar gespaard zoals ook enkele strongman onderdelen.

Via/via hoorde wij dat Niels ging starten met PowerBase Fitness, nou dat leek ons wel wat ! Al snel hadden we een afspraak gemaakt en voordat de proefles voorbij was hadden wij ons al ingeschreven als lid ! Ik heb Niels dus leren kennen in de beginjaren van PowerBase Fitness. Tijdens onze trainingssessies heb ik veel met Niels gesproken over onder andere onze visie van krachttraining en de toepasbaarheid daarvan voor onder andere het behandelen van diverse klachten en voor het dagelijks leven.

Uiteindelijk kwam Niels ergens in 2015 met de vraag of ik geen interesse had om een eigen praktijk op te starten in de ruimte van PowerBase Fitness. De keuze was snel gemaakt ! Tot nu toe heb ik vaak met beperkte middelen de behandelingen moeten inzetten, dat is nu wel anders! Zodoende heb ik CSM Fysiotherapie opgericht, het is uiteindelijk wel DE kans om goed je eigen visie naar buiten kunnen te dragen en een unieke kijk op het behandelen toe te passen wat in veel reguliere praktijken helaas niet haalbaar is.

csm fysiotherapie best

Waarom bij PowerBase Fitness ?

Als fysiotherapeut heb ik veel ervaring met het revalideren van (top) sporters. Met de faciliteiten van PowerBase Fitness heb ik alle mogelijkheden om dit goed te doen! Tijdens mijn revalidatieoefeningen maak ik bijvoorbeeld gebruik van Barbell oefeningen zoals de squat & deadlift, maar kan ik ook gebruik maken van de diverse specialty barbells zoals een safety bar.

Verder geef ik samen met Niels workshops en seminars op het gebied van krachttraining. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: strongman training, techniek en theorie van krachttraining en het belang van het periodiseren van je trainingsprogramma. Niels en ik hebben nog steeds onze discussies met betrekking tot training en revalidatie en dit zorgt ervoor dat we beiden blijven groeien in onze kennis en vaardigheden.

workshop strongman

Wat kan PowerBase Fitness je bieden ?

PowerBase Fitness staat voor diversiteit, laagdrempelig, passie, uitdaging en teamspirit.
Een All Levels gym waar alle fitness- en trainingsniveaus welkom zijn en waar jij de trainingen zo intens kunt maken als jij zelf wilt.

PowerBase Fitness indoor & outdoor is de ideale locatie als jij je wilt voorbereiden op een strong viking run, gewicht wilt verliezen, aan je fitness skills wilt werken of jezelf fysiek wilt uitdagen.

Zij bieden zowel de beginneling als de gevorderde de mogelijkheid indoor en outdoor vrij te trainen onder begeleiding van een professional en deel te nemen aan groepslessen. Bootcamp, Killerbody, Boksen, Powerliften, Calisthenics training, Muscle Camp, Fitness, Bokszak training, Personal Training op 1 locatie? Dat kan! Bij PowerBase Fitness Eindhoven!

muscle camp fysiotherapie

De professionele begeleiding en goede vibe lenen zich ervoor het beste uit jezelf te halen.

X