Adres
Zandweg 15AB
5683 CK, Best
Openingstijden
Ma t/m Vrij: 10:00 - 18:00
fysiotherapie powerlifting strength cursus

Cursus Strength System

Verdiepende cursus voor mijn patiënten.

Mijn praktijk is gelegen in het sportcentrum PowerBase Fitness. Mijn visie op revalidatie processen is heel erg gericht op de actieve aanpak.

Daarnaast zijn veel van mijn huidige patiënten (kracht)sporters van alle niveaus. Denk aan Crossfit atleten, powerlifters, strongman atleten, maar ook bijvoorbeeld ultra marathon lopers.

Ik vind het enorm belangrijk dat je als fysiotherapeut weet waar je patiënt het over heeft als hij of zij de klachten beschrijft. Weet je bijvoorbeeld wat de impact is van een specifieke techniek die wordt gebruikt bij het bankdrukken?
Om deze reden kies ik ervoor om naast "fysiotherapie cursussen" ook specifieke cursussen te volgen waardoor ik mijn patiënten beter begrijp en kan begeleiden om terug te komen naar hun gewenste niveau.

Ook geef ik (wanneer de huidige situatie het weer toelaat) wekelijks les aan Crossfit atleten.

Vrij recentelijk heb ik de Cursus Strength system gevolgd van "The Australian strength coach" een bekende naam in de krachtsport.

Strength system level 1

fysiotherapie powerlifting strength cursus

Strength system level 2

Strength system level 3

strength system level 3 fysiotherapie krachtsport

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op:

 

X