Diverse groep trainingen bij PowerBase Fitness.

Wij bieden wekelijks diverse groep trainingen aan. Daarnaast verzorgen wij regelmatig diverse workshops en clinics op het gebied van krachttraining.

Crossfit fysiotherapiecrossfit fysiotherapie

CrossFit (Strength)

CrossFit is een intensieve en allround manier van trainen. Kracht, Conditie, Gymnastics en olympisch gewichtheffen zijn belangrijke onderdelen van CrossFit. In samenwerking met PowerBase Fitness / CrossFitPBF bieden wij de groepsles CrossFit Strength aan. Tijdens deze les ligt de nadruk op het ontwikkelen van kracht, explosiviteit en mobiliteit om je prestatie tijdens CrossFit te verbeteren. 

CrossFit beginnersles

Wij bieden ook een beginnerscursus van 3 lesdagen aan. Tijdens deze trainingen leer je de basis van de essentiële bewegingen van CrossFit zoals bijvoorbeeld de squat. Daarnaast sluiten we elke training af met een WOD (Workout of the day). 

CrossFit Oly

Oly staat voor Olympisch gewichtheffen. Deze sport bestaat uit de 2 wedstrijd oefeningen: trekken (de snatch) en het stoten (clean and jerk). Gewichtheffen is een technische sport waarbij kracht, flexibiliteit, explosiviteit en coördinatie van belang zijn. Binnenkort volgt er meer informatie over de lestijden van deze groep training.

Lestijden

Op deze pagina worden de aankomende activiteiten weergegeven. Deze bestaan uit een aantal vaste wekelijkse activiteiten zoals het spreekuur en de Crossfit Strength en Crossfit ONRAMP training. Hou deze pagina ook in de gaten voor toekomstige clinics en seminars.

 

july, 2024

X