Adres
Zandweg 15AB
5683 CK, Best
Openingstijden
Ma t/m Vrij: 10:00 - 18:00
Jeffrey Log press

Hoe gaat het nu met …..

Jeffrey Laterveer

Ontstaan

Juli 2019; ik had mezelf enkele weken geleden gekwalificeerd om voor de 3e keer op rij mee te mogen doen met de sterkste man van Nederland -105kg, tot dat tijdens een training sessie het noodlot toesloeg. De meniscus in mijn linker knie was gescheurd en tegelijkertijd was er kraakbeen beschadigd. In het begin wist ik nog niet hoe erg het was maar het bleek het einde van het wedstrijdseizoen te zijn.

In september ben ik geopereerd aan die knie en nog geen 5 dagen later stond ik samen met Christian te werken aan het herstel.

De reden dat ik samen wou werken met Christian was omdat hij ten eerste ervaring heeft met krachtsport en sterkste man, hij snapt dus wat ik doe. Ten tweede is hij een echte vakidioot met bijzonder veel kennis. Wekelijks reisde ik dus 55 min voor onze sessie samen. Zijn persoonlijke aanpak zorgde ervoor dat we 2 weken later alweer (op een aangepaste manier) aan het squatten waren met 50kg. Waar de standaard lokale fysio mij waarschijnlijk alleen maar liet fietsen op een hometrainer en met gewichtjes van een paar kilo aan de slag zal laten gaan.

Hoe gaat het nu?

 

 

 

 

 

** Spiermassa bovenbeenspieren circa 3 maanden na de operatie.

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en ik ben sterker dan ooit! De knie blijft soms gevoelig (mede ook door onomkeerbare schade aan het kraakbeen) alleen het is goed onder controle. Dit jaar zal ik eigenlijk mee hebben gedaan aan het sterkste team van de wereld in de -105kg klasse en de sterkste man van de wereld in de -105kg klasse. Helaas is dit door de situatie in de wereld allemaal uitgesteld en afgelast. Inmiddels heb ik een eigen loods waar ik zelf sport, dus ik zie Christian wat minder maar we houden nog steeds contact en ik kan altijd met vragen bij hem terecht. We hebben zelfs een keer een fysio sessie gedaan via videobellen (gezien ik op bijna 100km afstand woon).

Jeffrey laterveer deadlift

Meer weten over Jeffrey?

Degenen die het leuk vinden om mij te volgen kunnen mij vinden op instagram:

https://www.instagram.com/jefftraining/?hl=nl

Of op youtube waarin ik je laat zien wat er voor nodig is om de wereldtop te behalen in de -105kg klasse:

https://youtube.com/channel/UCyrxuIvi43DIg9k4Rg2WUrg

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op:

X