Adres
Zandweg 15AB
5683 CK, Best
Openingstijden
Ma t/m Vrij: 10:00 - 18:00

Opleiding Gewichtheftrainer – niveau 1 & 2

Crossfit PBF en gewichtheffen.

Op mijn website heb ik diverse malen vermeld dat ik veel samenwerk met PowerBase Fitness. Zo stemmen we regelmatig training en revalidatie programma's op elkaar af. Maar geef ik ook 2 keer per week gemiddeld groeptrainingen. Crossfit strength, een les voor het opbouwen van kracht met een Crossfit sausje. Maar ook de ONRAMP cursus voor de beginners die de technieken nog moeten aanleren.

Op dit moment ligt de nadruk nog op de Powerlift oefeningen: Squat, Deadlift, Bankdrukken. Hier gaan de olympische lifts: Snatch, Clean & Jerk aan toegevoegd worden.

Afgelopen weekend heb ik onder begeleiding van Remco Eenink, de cursus gewichthef trainer niveau 1&2 gevolgd. Dit was een erg interessante en verdiepende cursus. Waarbij er goede opbouw werd besproken en zeer uitgebreid geoefend om de olympische lifts aan te leren.

Hieronder wil ik met jullie een filmpje delen van mijn allereerste volledige snatch beweging:

X