Adres
Zandweg 15AB
5683 CK, Best
Openingstijden
Ma t/m Vrij: 10:00 - 18:00
squat chronische rugpijn

Revalidatie chronische lage rugklachten

Vorige week zijn we gestart met het behandelingstraject van Dominique. Tijdens dit traject gaan we onder andere werken aan haar kracht, uithoudingsvermogen en haar belastbaarheid.

Hieronder verteld ze in het kort haar voorgeschiedenis:

—-

Mijn naam is Dominique en ik ben 25 jaar. Ik zal in een ‘kort’ stukje mijn verhaal proberen uit te leggen.

Ik heb heel mijn leven lang al last van rugklachten, deze zijn in de loop der jaren erger geworden. In 2013 ben ik voor de eerste keer aan mijn rug geopereerd en hebben ze onder in mijn rug 2 wervels aan elkaar vastgezet met schroeven en pinnen.

De hernia die er zat hebben ze ook weggehaald en een kunst tussenwervelschijf daarvoor in de plaats gezet. Na de operatie bleef ik heel veel pijn houden en heb ik door heel Nederland wat artsen bezocht met de vraag of ze mij van mijn pijn af konden helpen. Heel wat behandelingen en ingrepen later ben ik bij de Sint Maartenskliniek terecht gekomen en zij dachten op de foto´s en MRI-scan te zien dat het materiaal in mijn rug niet goed zat.

Afgelopen september ben ik opnieuw aan mijn rug geopereerd en hebben ze het oude materiaal eruit gehaald en nieuw materiaal terug gezet. Na de operatie bleef ik weer veel pijn houden en daar konden ze niks aan doen. In februari ben ik begonnen aan een revalidatie traject bij het Het Rughuis Eindhoven. Onder begeleiding van een fysiotherapeut, psycholoog en psychosomatische fysiotherapeut kwam er eindelijk een stijgende lijn in mijn revalidatie.

Ik ben sinds vorige week onder behandeling bij Christian, fysiotherapeut en eigenaar van CSM Fysiotherapie.

X