Adres
Zandweg 15AB
5683 CK, Best
Openingstijden
Ma t/m Vrij: 10:00 - 18:00
Farmers walk Strongman

Strongman rehab deel 3.

Pectoralis major rehab deel 3.

We zitten nu in het begin van de 14e week na zijn operatie. Naast de overhead press zijn we nu ook langzaam de strongman onderdelen aan het herintroduceren binnen de bestaande training. De opbouw is vergelijkbaar als met de overhead press, namelijk: voor de komende weken wordt de basis gelegd met low intensity / high volume sets.

Periodiseren van strongman moving events.

Voor de strongman moving events zoals de yoke walk & de farmers walk wordt er gekozen voor 100 meter sprints (50 meter heen en 50 meter terug). Dit geeft Bart de mogelijkheid om via lagere gewichten toch een trainingsprikkel te krijgen. De gewichten worden voorlopig wekelijks opgebouwd met een lineaire progressie methode, dit houdt in dat er wekelijks vaste verhogingen plaats vinden.

X