Adres
Zandweg 15AB
5683 CK, Best
Openingstijden
Ma t/m Vrij: 10:00 - 18:00

Nieuwe groep training in samenwerking met PowerBase Fitness

Kracht, hypertrofie en groep trainingen ?

Groepslessen  voornamelijk gericht zijn op het verbranden van calorieën en zeker niet voor spiermassa en spier kracht. Dat is een veelvoorkomende misvatting die we regelmatig horen. Dit hoeft niet zo te zijn ! Er zijn hartstikke leuke trainingen gericht op spierontwikkeling EN algehele conditie. Zo zijn wij als team van CSM Fysiotherapie & PowerBase Fitness een aantal keren samen gaan zitten en hebben we een uniek programma opgesteld. Zo is  Muscle camp ontstaan.

WAT IS DE MUSCLE CAMP?

De Muscle Camp is een groep training welke voor iedereen geschikt is die spiermassa en kracht wil opbouwen én een fit en gespierd lichaam wil hebben.  Samen gaan we trainen op het gebied van techniek, spieropbouw en kracht. Tijdens deze les maken we gebruik van barbells, elastieken en andere losse gewichten. Zo kun je op een verantwoorde manier je prestatievermogen verbeteren in een leuke groep. In deze groep streven we allemaal naar hetzelfde doel.  De trainingen worden opgebouwd in kracht, hypertrofie en  de werkcapaciteit van de spieren.

Deze les wordt gegeven door Christian Benschop van CSM Fysiotherapie en door Niels Gordijn. Onze gecombineerde eigen kennis en ervaringen uit de krachtsport hebben wij weten te vertalen naar deze nieuwe groep training. Hierdoor ben je verzekerd  van de juiste trainingsmethode en techniek. Dit levert je gegarandeerd resultaat!

Ben jij benieuwd of de Muscle Camp iets voor jou is? Vraag gerust een GRATIS proefles aan via ons online boekingsformulier.

Dit programma is opgesteld in samenwerking met PowerBase Fitness

X