Adres
Zandweg 15AB
5683 CK, Best
Openingstijden
Ma t/m Vrij: 10:00 - 18:00

august, 2019

This is a repeating event

20aug20:0021:00Crossfit Beginners20:00 - 21:00 Zandweg 15AB

CSM Fysiotherapie squat

Event Details

WAT IS ON RAMP?

Voordat je mag deelnemen aan de reguliere CrossFit lessen, krijg je eerst drie sessies van ± 1 uur persoonlijke training met een van onze CrossFit Coaches. Deze sessies bereiden je goed voor op wat er in de CrossFit lessen van je gevraagd wordt. De sessies staan in het teken van het aanleren van:

  • een juiste warming up
  • verfijnen van technieken
  • de educatie over training, gezondheid, blessures, voeding & supplementen
  • vooral het leren kennen van jouw lichaam (belastbaarheid, blessures, etc.)

WAAROM?

Het aanleren van bewegingen die gevraagd worden in CrossFit zoals: squats, cleans en pull-ups – heeft tijd nodig, net zoals het verbeteren van je mobiliteit, uithoudingsvermogen, snelheid en power. Beginnen zonder een goede basis is niet beginnen en een kweekvijver voor blessures. We willen dat je voorbereid bent zodat je op de juiste manier beweegt en weet wat je kan (en nog niet kan) zodat je op een veilige manier kan trainen. Ook bereiden deze 3 sessies je goed voor op wat je kunt verwachten, zodat je niet in het diepe wordt gegooid.

Het verbeteren van je fitheid is een proces. Iedereen heeft verschillende sterke en zwakke punten. Door onze On Ramp cursus heb je voordat je begint een goed idee over de belangrijkste bewegingen en je weet exact hoe je de oefeningen kunt schalen als je nog niet alles kan. Dit betekent dat zodra je klaar bent met de 3 On Ramp sessies je weet wat er bij je past (en wat nog niet) en je met vol vertrouwen de workouts met de groep mee kan doen.

more

Time

(Tuesday) 20:00 - 21:00

X